Wycieczka do Pesy - Wersja do druku +- Forum Kolejowe - dla fanów i miłośników kolei (https://www.forumkolejowe.pl) +-- Dział: KOLEJ HOBBYSTYCZNIE (https://www.forumkolejowe.pl/forum-96.html) +--- Dział: KOLEJOWE WYJAZDY I KÓŁECZKA (https://www.forumkolejowe.pl/forum-14.html) +--- Wątek: Wycieczka do Pesy (/thread-4145.html) |
- mikrobart - 13.04.2014 jarząbek019, dokładnie, to ja, forumowa zegarynka ;-) kamilus67, zachęcałem osobiście, zachęcam też na Forum - aktywność na forum, aktywność zdjęciowa w Ilostanie i w Galerii - wtedy będziemy bardzo zadowoleni ;-) - rokiczaaa - 13.04.2014 W dwóch słowach: było fajnie; W trzech słowach: było bardzo fajnie Dzięki wielkie ^^ Gdyby nie boląca noga i niedobory snu byłabym bardziej przytomna Przy okazji całkiem daleko się w miasto zapuściłam... Mam nadzieję, że zdjęcie również na maila dostaniemy - Adams - 13.04.2014 mikrobart napisał(a):Z tego co wiem nasze grupowe zdjęcie już zostało nam na skrzynkę Adama przesłane, niedługo opublikujemy je na Forum Bartku, wdarło się drobne nieporozumienie. Maila sprawdzałem w komórce i myślałem że fotka przyszła, jednak była to pomyłka z mojej strony. Za zaistniałe nieporozumienie i wprowadzenie w błąd gorąco przepraszam. Jak tylko fotka dotrze, oczywiście wszystkim zainteresowanym prześlę ją na maila. Osoby do których nie mam maila, a chciały by otrzymać to zdjęcie, to proszę o kontakt na PW. ;-) A tak z innej beczki, to do podziękowań za wyprawę do Pesy, chciałbym dorzucić jeszcze podziękowania w imieniu GKK dla @pepe, @Mika, @Scotty i @Leonardo za towarzystwo w podróży, oraz podczas całodziennego pobytu w Świnoujściu. ;-) - Mika - 13.04.2014 Dziękuję GKK za możliwość zwiedzania zakładu PESY. Dzięki też składam osobom towarzyszącym w podróży: Adams, Valcyte, pepe, Scotty, przem710, Leonardo (zdrówka przy okazji życzę). Miło było ponownie spotkać się z takimi osobami jak: kebeka, TOMEKKOT, mikrobart, pitagoras23, Gordon. I cieszę się, że mogłem poznać kolejnych pasjonatów, czyli: rokiczaaa, jarząbek019, bigos, kamilus67, Jagodę (od Leonarda) i Pawła (od Valcyte). * - kolejność osób i zdarzeń jest przypadkowa. Mam nadzieję, że nikogo nie przeoczyłem. Oczywiście ukłony i duży szacunek należy się osobom z ramienia firmy PESA Bydgoszcz które przyłożyły rękę do tego, aby to wydarzenie doszło do skutku i stało się faktem. Pozdrawiam, Rafał „Groszek" :-) - Leonardo - 14.04.2014 Również bardzo dziękuję za ciekawą prezentacje, wyczerpujące odpowiedzi i zaangażowanie ze strony przedstawicieli PESY. Ekipie GKK&FK za wspólne podróżowanie w syberyjskiej 1 i wśród rozentuzjazmowanych kibiców Lechii. Mika, jak tam podróż Przemyślakiem? ja już swoje odchorowałem:-) - kamilus67 - 14.04.2014 Mika, również miło było mi Cię poznać! - Valcyte - 14.04.2014 No proszę wszyscy już w domach po wycieczce i koleczku a ja jako ostatni jeszcze w podróży od Czwartku. Choć aktualnie juz na pokładzie IR Chemik mkne do domku. Jak tylko przyjadę napisze kilka zdań od siebie. - Adams - 15.04.2014 Dziś rozmawiałem telefonicznie z Panem Krzysztofem, który nas oprowadzał po "Pesie" i prosił mnie aby przekazać Wam w jego imieniu podziękowania za mile spędzony czas w zakładzie i sympatyczne recenzje pisane przez Was na forum, co niniejszym czynię. ;-) Otrzymałem także pamiątkowe zdjęcie, które przesłałem Wam na maile. Jak ktoś nie dostał to interweniować :lol: - Tomasz K. - 19.04.2014 Również dziękuję GKK za zorganizowanie wypadu. Osobiście może nie uczestniczyłem, ale pamiątki dostałe, za które podziękowania ślę do @Kebeki. RE: Wycieczka do Pesy z Grupą Kolejowo-Krajoznawczą - Adams - 08.01.2018 Dziś z "lekkim poślizgiem" do forumowej galerii zostało dodane pamiątkowe zdjęcie z naszej wycieczki w Pesie. Oprócz samego zwiedzania, była okazja żeby forumowe pesowskie Zielone Kapturki mogły się zintegrować http://www.galeria.forumkolejowe.pl/details.php?image_id=4499 Szkoda tylko że było to chyba jedno z ostatnich spotkań społeczności Forum Kolejowe w tak dużym gronie. Poszperam trochę w zdjęciach i postaram się wrzucić do galerii także fotki z innych forumowych spotkań i zlotów. Może będzie to motywacja do tego, aby się skusić i w niedalekiej przyszłości coś zorganizować |