![]() |
Kolejowa Medycyna Pracy - Wersja do druku +- Forum Kolejowe - dla fanów i miłośników kolei (https://www.forumkolejowe.pl) +-- Dział: TECHNICZNA STRONA KOLEI (https://www.forumkolejowe.pl/forum-95.html) +--- Dział: NAUKA I PRACA NA KOLEI (https://www.forumkolejowe.pl/forum-19.html) +--- Wątek: Kolejowa Medycyna Pracy (/thread-6882.html) |
RE: Badania w PKP Kolejowa Medycyna Pracy - CounterSpace838 - 21.11.2017 Boje się że moje lewe oko które jest na granicy mnie uwali na badaniach.....ostatnie badanie było w lutym i było jeszcze OK. Mam nadzieje że okulistka będzie liberalna XD RE: Badania w PKP Kolejowa Medycyna Pracy - Onitchi - 21.11.2017 (21.11.2017, 22:04)Konrad1961 napisał(a): Boje się że moje lewe oko które jest na granicy mnie uwali na badaniach.....ostatnie badanie było w lutym i było jeszcze OK. Mam nadzieje że okulistka będzie liberalna XD To korekcja laserem ![]() RE: Badania w PKP Kolejowa Medycyna Pracy - Ptrrk - 22.11.2017 Teraz orzyjmuje taka mlodsza. Nwm moze ledwo z 30 ponad bedzie miec. W porzadku kobieta . RE: Badania w PKP Kolejowa Medycyna Pracy - wojdade - 22.11.2017 Od teraz wszyscy na badania będą jeździć do Poznania ![]() RE: Badania w PKP Kolejowa Medycyna Pracy - CounterSpace838 - 22.11.2017 (22.11.2017, 03:04)Ptrrk napisał(a): Teraz orzyjmuje taka mlodsza. Nwm moze ledwo z 30 ponad bedzie miec. W porzadku kobieta .To dobrze. Uspokoiłeś mnie. RE: Badania w PKP Kolejowa Medycyna Pracy - pioczu - 22.11.2017 (22.11.2017, 10:42)Konrad1961 napisał(a):(22.11.2017, 03:04)Ptrrk napisał(a): Teraz orzyjmuje taka mlodsza. Nwm moze ledwo z 30 ponad bedzie miec. W porzadku kobieta .To dobrze. Uspokoiłeś mnie. Czy na badaniach wstępnych na licencję trzeba/można/nie powinno się/nie wolno mówić o tym że jest się po korekcji laserowej wzroku? Czy lekarka sama zauważy że była robiona i jak na to patrzą ? Nasłuchem się o tej Paczkowskiej tyle, że wolę zapytać tutaj. RE: Badania w PKP Kolejowa Medycyna Pracy - CounterSpace838 - 22.11.2017 Jedź do Lubina i gwarantuje Ci że możesz walić prosto z mostu o korekcji i jak przeczytasz wszystko to przejdziesz badania. RE: Badania w PKP Kolejowa Medycyna Pracy - Lokermat - 22.11.2017 [quote pid='131669' dateline='1511355333'] Czy na badaniach wstępnych na licencję trzeba/można/nie powinno się/nie wolno mówić o tym że jest się po korekcji laserowej wzroku? Czy lekarka sama zauważy że była robiona i jak na to patrzą ? Nasłuchem się o tej Paczkowskiej tyle, że wolę zapytać tutaj. [/quote] Lepiej o tym powiedzieć, dobry okulista jak weźmie tą swoją świecąca, powiększającą różdżkę i zajrzy Ci do oka od razu zauważy że coś było tam majstrowane. Mnie np.pani z tej słynnej Paczkowskiej od razu powiedziała że widzi ślady po przejściu ciężkiej grypy...z tym że ostatnią grypę to ja miałem w dzieciństwie. Po za tym masz mieć wzrok odpowiedniej kategorii i raczej nie ważne czy naturalny czy po korekcji, jeśli teraz widzisz poprawnie i przejdziesz wszystkie badania to nikt nie powinien robić problemów przez to że miałeś taki czy inny zabieg. RE: Badania w PKP Kolejowa Medycyna Pracy - wojdade - 26.11.2017 Konrad i jak te badania na świadectwo? Zacząłeś je w piątek w Poznaniu? RE: Badania w PKP Kolejowa Medycyna Pracy - CounterSpace838 - 26.11.2017 Musiałem przełożyć na piątek w przyszłym tygodniu 1 grudnia. Sprawy prywatne niestety wygrały. RE: Badania w PKP Kolejowa Medycyna Pracy - CounterSpace838 - 28.11.2017 Jak u Was wyglądało badanie na tej p******j tablicy kontrastowej? Łatwo poszło czy był problem? RE: Badania w PKP Kolejowa Medycyna Pracy - Lokermat - 28.11.2017 Opisz dokładniej o którą tablice chodzi bo sporo ich jest. RE: Badania w PKP Kolejowa Medycyna Pracy - CounterSpace838 - 28.11.2017 Tablica Pelli Robson czyli te literki które coraz słabiej widać. Chodzi o test wrażliwości na kontrast. RE: Badania w PKP Kolejowa Medycyna Pracy - Lokermat - 28.11.2017 U mnie nie było z tym problemu widziałem nawet te najsłabsze. RE: Badania w PKP Kolejowa Medycyna Pracy - CounterSpace838 - 28.11.2017 To szacun, ja na samym dole nie widzę nic. |