Forum Kolejowe - dla fanów i miłośników kolei
Ankieta do pracy magisterskiej - Wersja do druku

+- Forum Kolejowe - dla fanów i miłośników kolei (https://www.forumkolejowe.pl)
+-- Dział: BOCZNE TORY (https://www.forumkolejowe.pl/forum-97.html)
+--- Dział: O WSZYSTKIM I NICZYM (https://www.forumkolejowe.pl/forum-9.html)
+--- Wątek: Ankieta do pracy magisterskiej (/thread-3358.html)

Strony: 1 2

- puma2091 - 16.04.2013

Wiesz nie każdy ma na to pieniądze.

- rustsaltz - 16.04.2013

pitagoras23 napisał(a):ja się naprawdę dziwię ludziom, że nie boją się korzystać z takich instalacji, że niektórzy nie robią nic, aby poprawić jej stan i bezpieczeństwo.
To jak na kolei! Big Grin
A i tak jest nieźle, bo skończyły się czasy toczenia wkładek bezpiecznikowych na tokarkach.

- pitagoras23 - 16.04.2013

Owszem wymiana instalacji na taką zgodną ze wszystkimi normami to już spory wydatek, ale da się zrobić chociaż coś, aby podnieść komfort i bezpieczeństwo użytkowania. Te sprawy są niestety z dziedziny takich, że jak coś działa to się tego nie dotyka. I wynika to zarówno z kwestii finansowych, ale także braku wiedzy odnośnie elektryczności.

Nie wiem czy się skończyły. Pewnie gdzieś na głębokiej wsi znajdziemy takie kwiatki, że użytkowanie tego jest skrajnym brakiem wyobraźni.

- rustsaltz - 16.04.2013

Jeżeli coś działa to lepiej niech tak zostanie, bo niefachowiec może popsuć trwale nie tylko instalację.

A na głębokiej wsi dzieją się rzeczy, o których nam się nie śniło i się nie przyśni, więc pomińmy ten temat Wink

- jackii - 16.04.2013

Ja naprawdę chciałem tą ankietę wypełnić. Ale rozpakowałem, spojrzałem na nazwę (*.docx) i skasowałem...

- pitagoras23 - 17.04.2013

Mogę podesłać w rozszerzeniu .doc, jeżeli jest problem z otwarciem .docx.

WERSJA .doc

- Mariusz W. - 17.04.2013

jackii napisał(a):Ja naprawdę chciałem tą ankietę wypełnić. Ale rozpakowałem, spojrzałem na nazwę (*.docx) i skasowałem...
Jest paczka od Microsoftu umożliwiająca otwieranie nowszych formatów na starszych wersjach MS Office.

- pitagoras23 - 17.04.2013

Proszę Was o pomoc. Każda ankieta się liczy. Nie jest to takie trudne, a bardzo mi pomożecie zobrazować jak to w naszym kraju jest.

- pitagoras23 - 18.04.2013

Czy ktoś mi jeszcze pomoże w ankiecie czy już nie mam na co liczyć?

- kebeka - 18.04.2013

pitagoras23, ja do końca tygodnia na pewno podeślę, może jeszcze kolegę namówię żeby wypełnił ;-)

- pitagoras23 - 18.04.2013

Będę wdzięczny. ;-)

- Mika - 18.04.2013

Mariusz W. napisał(a):
jackii napisał(a):Ja naprawdę chciałem tą ankietę wypełnić. Ale rozpakowałem, spojrzałem na nazwę (*.docx) i skasowałem...
Jest paczka od Microsoftu umożliwiająca otwieranie nowszych formatów na starszych wersjach MS Office.
Z tym, że nie każdy musi się zgadzać na kapitalistyczne podejście Microsoftu :-P

- pitagoras23 - 22.04.2013

Chciałbym podziękować osobom, które pomogły mi w wypełnieniu ankiety. Jeżeli ktoś jeszcze dziś lub jutro się zdecyduje to oczywiście z wielką przyjemnością przyjmę.