![]() |
Wesołych Świąt - Wersja do druku +- Forum Kolejowe - dla fanów i miłośników kolei (https://www.forumkolejowe.pl) +-- Dział: BOCZNE TORY (https://www.forumkolejowe.pl/forum-97.html) +--- Dział: O WSZYSTKIM I NICZYM (https://www.forumkolejowe.pl/forum-9.html) +--- Wątek: Wesołych Świąt (/thread-527.html) |
- Dudzio - 24.12.2011 Wiele wiary, nadziei i miłości od nowonarodzonego Jesusa w nadchodzącym roku ![]() - Virakocha - 24.12.2011 Wesołych, spokojnych i zdrowych świąt. Błogosławieństwa Bożego w Nowym Roku. Christus Vincit, Christus Rex :-) - Maciej - 26.12.2011 Trochę spóźnione te życzenia, ale nie miałem czasu wejść na FK ;/ Tak więc, wszystkiego naj, w ostatnich godzinach tych świąt, ciepła rodzinnego nie tylko dziś, ale przez cały roki i dużo zdrowia, szczęścia i kolejnych setek kilometrów przemierzonych koleją. ![]() - Gżągal - 23.12.2012 Nie jestem jakimś super poetą, więc nie będę się bawić w wierszyki ;-) Wszystkim forumowiczom, sympatykom kolei jak i komunikacji miejskiej oraz innych form transportu życzę Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz dużo pomyślności w nadchodzącym roku 2013. Wesołych Świąt! - Scotty - 23.12.2012 Dołączam się do życzeń, wesołych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, a z Nowy Rokiem dużo przejechany km. - pitagoras23 - 23.12.2012 Wszystkim, także użytkownikom ForumKolejowego, Wesołych Świąt :-) - maly97 - 23.12.2012 Nie będzie ''poecił'', więc po krótko Życzę Wam, wszystkim forumowiczom, Miłośnikom Kolei i nie tylko spokojnych Świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku - stachu - 23.12.2012 Krótko i na temat: Wesołych Świąt, radości, pieniędzy i zdrowia przede wszystkim ![]() - SirBertEN57 - 23.12.2012 Ja też Wam Życzę spokojnych, radosnych, zdrowych i Wesołych Świąt oraz udanego i szczęśliwego Nowego Roku. - Maciej - 23.12.2012 Ode mnie także zdrowych, spokojnych świąt spędzonych w rodzinnym cieple i szczęśliwego Nowego Roku. :-) - Damian Łódź - 23.12.2012 Wesołych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nowym 2013 roku dla wszystkich miłośników transportu zbiorowego, pracowników kolei oraz dla tych o których zapomniałem ![]() Pozdrawiam - Valcyte - 23.12.2012 I ja chciałbym Wam wszystkim życzyć zdrowych radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. I oby następny Rok był dla Was lepszy niż ten który odchodzi. Pozdrawiam ciepło. - Voycek - 23.12.2012 Wesołych, spokojnych, rodzinnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia, wszystkim forumowiczom, MK i pracownikom kolei. - Jarysz - 23.12.2012 Administracji, Użytkownikom i Gościom "Forum Kolejowego" życzę zdrowych i pogodnych, spędzonych z rodziną i znajomymi Świąt Bożego Narodzenia. Oby nie zabrakło nam satysfakcji z pasji, która dla nas wszystkich jest odskocznią od codzienności. - REGIOchłopak - 23.12.2012 Życzę wszystkim tym, którzy lubią podróże koleją i nie tylko; pachnącej choinki w kolorze REGIOzieleni, wypchanych prezentami REGIOwagonów, szybkiego jak REGIOekspres spełnienia marzeń i żeby wasz św. Mikołaj nigdy się nie spóźnił ;-). A w Nowy Rok szaleństwa szampańskiego! Życzę wam i sobie...Niech nadchodzący rok przyniesie dobry czas dla nas wszystkich. ![]() |