Gracze EU07 - proszę o kontakt - Wersja do druku +- Forum Kolejowe - dla fanów i miłośników kolei (https://www.forumkolejowe.pl) +-- Dział: KOLEJ HOBBYSTYCZNIE (https://www.forumkolejowe.pl/forum-96.html) +--- Dział: FOTOGRAFIA I SYMULATORY KOLEJOWE (https://www.forumkolejowe.pl/forum-16.html) +---- Dział: SYMULATORY (https://www.forumkolejowe.pl/forum-20.html) +---- Wątek: Gracze EU07 - proszę o kontakt (/thread-2013.html) |
- rustsaltz - 07.06.2012 przem710 napisał(a):No co Ty. :-O Ludzie pracują na nocnych zmianach, na kolei również i żyją.Sądząc po tym, co Kolega pisze to jest raczej dość młody, a to właśnie szkodzi. Poza tym są obostrzenia na pracę w nocy - maszynista - 07.06.2012 Jeżeli wypadnie mi praca w nocy to nie odmówię. Mam pobrać paczkę całościową PC2011 dostępną na stronie. Potrzeba do tego instalatora (programy itp.)? - przem710 - 07.06.2012 Nie, pobierz i rozpakuj archiwum, to nic trudnego. - maszynista - 07.06.2012 Dobra. Pobiorę i rozpakuję za kilka godzin (jestem na innym kompie). Dodatki są już w tym? - przem710 - 07.06.2012 Wszystko jest, tylko wypakować i grać bez żadnych zbędnych ceregieli. - maszynista - 07.06.2012 Czyli trasa, której film podałem na początku również jest tam wpisana. Jest opcja dodania kierownika pociągu i dyżurnych ruchu? - maszynista - 08.06.2012 Zainstalowałem EU07. Pierwszy raz otworzyłem po rozpakowaniu EU07 EXE Okno się normalnie otworzyło, potem kabina lokomotywy. Zamknąłem grę i sobie ustawiłem EU07exe na pulpicie jako skrót. Chciałem jeszcze raz otworzyć i nie mogę ponieważ błąd:nie mam programu BBYBBy (coś taam)-ponowna instalacja powinna rozwiązać problem. Zaintalowałem ponownie i to samo. [ Dodano: 2012-06-08, 12:43 ] W RAINSTED.exe to otworzyłem (nie w eu07.exe). I taki sam skutek. - przem710 - 08.06.2012 Nie usunąłeś exe z folderu Maszyny? Symulator odpalaj tylko przez Rainsted.exe! - ING_55 - 08.06.2012 Instalacja „MaSzyn’y2011 polega na wypakowaniu wszystkiego do pustego folderu. Nie wolno nadpisywać starszych wersji. Następnie zrób sobie skrót na pulpicie od RAINSTED.exe (czerwona ikona „Ra” ) . Będzie się otwierał Manager i tam wybierzesz scenerię i skład do jazdy. Klikasz na „uruchom symulator”, pojawi się okienko: „informacje startowe”, klikasz na „uruchom symulator” i gra dość długo będzie się ładować, aż nie znajdziesz się w kabinie maszynisty. U mnie w żadnej wersji nie chcą odczepiać się wagony od lokomotywy, pomimo, że działam zgodnie z instrukcją.(klawisz „DELETE” itd…) Może ktoś wie jak sobie z tym poradzić? - przem710 - 08.06.2012 Dociśnij loka do wagonów. Czasem również mam z tym problem, poza tym szybkość ładowania maszyny uległa znaczącej poprawie w nowej paczce. - maszynista - 08.06.2012 Utworzyłem sobie skrót od RAINSTED.exe. Na pulpicie pojawiła mi się ikona Ra. Klikam, aby uruchomić aplikację i: RAINSTED.exe-Nie można znaleźć składnika Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono borlndmm.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem. Instaluję już kilka razy i nic. Muszę mieć to na dzisiaj, ponieważ chcę w nocy pojeździć. - przem710 - 08.06.2012 Usuń wszystko i wypakuj od nowa. Na pewno masz na pulpicie skrót? - maszynista - 08.06.2012 Tak. Na pulpicie skrót zrobiony z RAINSTED.exe Podkreślone litery Ra. Pobieram już 4 raz PC2011. Może coś pobrać dodatkowo. - przem710 - 08.06.2012 No kurcze, nic nie trzeba robić dodatkowo. Pobierasz i jedziesz, w paczce na pewno niczego nie brakuje. Usuń wszystkie pliki które masz, i wypakuj on nowa. Odpal RA bezpośrednio z katalogu maszyny, musi działać! - maszynista - 08.06.2012 Bezpośrednio w katalogu maszyny odpalam RA i wszystko działa. Tylko się coś robi, kiedy chcę zrobić skrót na pulpit. Mogę wypakowywać w katalogu maszyny (na etapie rozpakowania), ale jest to czasochłonne i uciążliwe. Odpalenie symulatora zajmuje więcej niż EU07 w realu :-D [ Dodano: 2012-06-08, 13:37 ] Odpalam Ra w katalogu maszyny to mi ładuje Extracting form PC2011 przez 4 minuty, potem po wybraniu trasy muszę czekać kolejne kilka dobrych minut, aż wszystkie zielone (na czarnym tle) napisy przelecą. |