Forum Kolejowe - dla fanów i miłośników kolei
Katarzynki 2012 - Wersja do druku

+- Forum Kolejowe - dla fanów i miłośników kolei (https://www.forumkolejowe.pl)
+-- Dział: KOLEJ HOBBYSTYCZNIE (https://www.forumkolejowe.pl/forum-96.html)
+--- Dział: IMPREZY KOLEJOWE (https://www.forumkolejowe.pl/forum-10.html)
+--- Wątek: Katarzynki 2012 (/thread-2923.html)

Strony: 1 2 3 4 5

- loony - 24.11.2012

Może ktoś mi przybliżyć ile czasu się idzie do Zespołu Szkół Komunikacji i ile tam będzie trwało zwiedzanie? Bo chcę sobie plan ułożyć z grubsza i nie wiem czy wracać wcześniej do Wrocławia czy iść tam i ile to potrwa wszystko...

- TOMEKKOT - 24.11.2012

Na dojście z peronów licz ~20 minut. A czas zwiedzanie zależy tylko i wyłącznie od zwiedzającego.
Bym zapomniał wspomnieć- wstęp 5zł

- loony - 24.11.2012

To kto jutro jedzie? Jak rozumiem: Ostrowianin, Leonardo, Pendolino, psim (?), rysiogeniusz (?), mikrobart (?).

O której i gdzie się spotykamy? Jak coś założę smyczkę forumową, bo raczej nikt mnie nie zna i ja nikogo też nie, żebyśmy się rozpoznali Tongue

I kto idzie oglądać makietę?

- wojtas92 - 24.11.2012

Ja również przyjadę Smile

- Dominik Piotrowicz - 24.11.2012

kebeka napisał(a):Wszystkich chętnych z okolic Krakowa Śląska i nie tylko zapraszam na udział w Katarzynkach w Krakowie i w małym zlocie forum :-)
Zaproszenie przejęte :-) Przyjadę.

- Leonardo - 24.11.2012

uwaga grupa Wielkopolska!
proponuje spotkanie w okolocach godziny 10 w hali starego dworca pod telewizorem z tvn24 od strony peronu 1
bedzie czas na jakies zdjecia, chwile rozmowy i zajecie miejsc w pociagu specjalnym.
ja na dworcu bede nieco wczesniej

- Ostrowianin - 24.11.2012

loony, Ja z Wojtkiem będziemy na Głównym o 9:50. Można się spotkać powiedzmy na żeberku koło 4 peronu, albo koło głównego wejścia na stary dworzec? Nie wiem o której pojawią się pozostali.

- loony - 25.11.2012

A mój Regio właśnie wyjechał z Drużyny Poznańskiej, także za pół godzinki Poznań Smile Będę stał tam gdzie podał Leonardo, smyczka forumowa już wisi na szyi Tongue

- Gżągal - 25.11.2012

Przepraszam wszystkich za moją dzisiejszą nieobecność, jednak nie miałem dostępu do internetu i nie miałem jak o tym poinformować

- Radek - 25.11.2012

W Krakowie impreza chyba się udała? Zapraszamy za rok!

- pitagoras23 - 25.11.2012

Napisałby ktoś relację z poznańskich atrakcji?

- KlimaT - 25.11.2012

tak w skrócie: Jeden AKW, tłum ludzi. We Franowie ciekawie, czeska, siódemka 1500 z joystickiem i kierownicą, stonki, byk... Ale ciekawiej było jednak mniej oficjalnie, czyli wszystko, co przeznaczone na żyletki. Piękne są te poniszczone byki.

PS: Ktoś tam z forum spotkał mnie wraz z moją 'ekipą', miał smycz, był na peronie 6. jbc. ja to ten w okularach.

- Leonardo - 25.11.2012

KlimaT, no tak, a my tu obstawialiśmy łowców RP1Big Grin

Impreza w Poznaniu mega!
Odkurzacz, Czeszka, Malboro, salonka i mnóstwo byków i siódemek na Franowie.
Można było wszędzie wejść i nap***ć RP1Smile
makiety w ZSK to kolejne miłe zaskoczenie - było tego znacznie więcej niż rok temu. dzięki naszym kolegom były fotostopy.
Nastawnia to już poezja, piwo i pociągi, knajpa w kolejowym klimacie zdecydowanie warta polecenia.

Zrodził się także pomysł większej integracji grupy Wielkopolskiej poprzez comiesięczne spotkania w Nastawni i na szlaku.

Dzięki Panowie za fajny dzień!

- Adams - 25.11.2012

Katarzynki w Krakowie także uważam za udane. Serdeczne podziękowanie dla forumowiczów Radek, Mika, e-Cavon, oraz dominik07317 za miłe spędzenie dnia. Specjalne podziękowania ślę do przedstawiciela PLK Kraków za poświęcenie więcej czasu na rozmowę dla ekipy forumkolejowe.pl ;-)

- Mika - 25.11.2012

Radek napisał(a):W Krakowie impreza chyba się udała? Zapraszamy za rok!
Nie 'chyba'. Na pewno! :-)
Leonardo napisał(a):Impreza w Poznaniu mega!
Mega to w Krakowie było :-P Krzyż od łażenia dalej mnie boli :-P Słuch chyba też coś szwankuje, ale dzieciom się podobno wybacza.

W sumie to i tak muszę przyznać, że wszystkiego nie zdołaliśmy zobaczyć, trochę czasu brakło.

Groszek pozdrawia staro i nowo poznanych :-P