Sfilmuj kolej z Lotos Kolej edycja 2 - relacja - Wersja do druku +- Forum Kolejowe - dla fanów i miłośników kolei (https://www.forumkolejowe.pl) +-- Dział: BOCZNE TORY (https://www.forumkolejowe.pl/forum-97.html) +--- Dział: O WSZYSTKIM I NICZYM (https://www.forumkolejowe.pl/forum-9.html) +--- Wątek: Sfilmuj kolej z Lotos Kolej edycja 2 - relacja (/thread-3129.html) |
- przem710 - 26.01.2013 No właśnie więc nie powinieneś tego oczekiwać. Tak jak pisałem wcześniej to zależy od dobrej woli organizatora, najwyraźniej takowej nie było. - mikrobart - 27.01.2013 Cytat:Pan z Lotos wyjaśnił mi ze opóźnienia z odpowiedziami wynikają z faktu konsultacji z innymi pracownikami. Więc jedna sprawa się wyjaśniłaNo, więc jednak wszystko zmierza do szczęśliwego finału. Po co te nerwy? ;-) - jarząbek019 - 27.01.2013 mikrobart napisał(a):Po co te nerwy?Właśnie tu jest mój problem. Moja niecierpliwość. - DamianT - 28.01.2013 Zasadnicze pytanie dla tych, którym nie odpowiadają warunki konkursu: Czy ktoś Wam każe brać udział w tych konkursach? - mikrobart - 28.01.2013 "Nie odpowiadają Wam warunki podróżowania na kolei? Zmieńcie środek transportu. Brawo Damianie - niebywale konstruktywne ;-) - przem710 - 28.01.2013 Akurat w tym wypadku Damian ma rację. - Mika - 30.01.2013 Szczerze mówiąc to nie rozumiem tej śmiesznej dyskusji. Część pewnie nie przeczytała regulaminu, ale im się transport należy. Część wzięła udział w konkursie nie wiedząc, że będą musieli dojechać do Gdańska. Tyle, że ani nikt nie ma obowiązku brać udziału w konkursie, ani obowiązku dojazdu na galę. Czy jak zadzwonię do call tv, to będę miał pretensje, że nie trafiłem na otwartą linię? Czy będę się wykłócał, że straciłem kilka złotych, a nie zostałem połączony ze studiem? Konkursy mają to do siebie, że nie ma obowiązku brać w nich udziału. Za to regulaminy się czyta i to ze zrozumieniem. Jestem w stanie zgodzić się z jednym argumentem. Brak odpowiedzi przedstawiciela LOTOSu na maila, ale sprawa się wyjaśniła. Jeśli idzie o wyłonione prace - także nie rozumiem zarzutów. Komisja organizatora ma dowolność w wyborze najlepszych prac, a więc to jury wybiera uznaniowo najlepsze prace. - przewoz - 30.01.2013 Pomijając problemy logistyczne - jak podobała się wycieczka? - jarząbek019 - 31.01.2013 Wycieczka jest jeszcze na poziomie ustalania daty z osobą towarzyszącą - przewoz - 31.01.2013 A, to nie wiedziałem że to tak rozbite - jarząbek019 - 31.01.2013 przewoz, zrób coś by choć na jeden dzień Dragon był własnością lotosa, i bym mógł wybrać go na tą wycieczkę - przewoz - 01.02.2013 Trzeba by mieć macki bardzo wysoko w STK STK zapewne po koleżeńsku z Lotosem by wzięło na przejażdżkę, tylko z Gdańska zawsze w nocy i do Gniezna nad ranem, więc nuda, nawet widoków nie zobaczysz Za to może Gamą się dadzą przejechać dalej? - jarząbek019 - 01.02.2013 Sam fakt jazdy na smoku by mnie cieszył. Gama jest dostępna i tym lokiem pojedziemy do ZWK a powrót do Gdańska będzie lokiem który w tym momencie będzie gotowy. Liczę na jakąś skode - KlimaT - 01.02.2013 @Jarząbek, generalnie, to albo skoda, albo traxx, nic więcej. - przem710 - 01.02.2013 Siemensy jeszcze są na stanie Lotosu. |