Świadectwo maszynisty - Wersja do druku +- Forum Kolejowe - dla fanów i miłośników kolei (https://www.forumkolejowe.pl) +-- Dział: TECHNICZNA STRONA KOLEI (https://www.forumkolejowe.pl/forum-95.html) +--- Dział: NAUKA I PRACA NA KOLEI (https://www.forumkolejowe.pl/forum-19.html) +--- Wątek: Świadectwo maszynisty (/thread-6500.html) |
RE: Świadectwo maszynisty - MarcinKatowice - 08.12.2020 Nic,cisza RE: Świadectwo maszynisty - Maszyniok - 12.12.2020 Ciekawe czy do końca roku dowiemy się czegoś konkretnego. RE: Świadectwo maszynisty - ponio - 12.12.2020 Wrocław ma już skierowania na badania RE: Świadectwo maszynisty - Maszyniok - 14.12.2020 To dobra wiadomość. Terminy w tym roku jeszcze? RE: Świadectwo maszynisty - ponio - 14.12.2020 W tym tygodniu badania RE: Świadectwo maszynisty - Instruktor - 16.12.2020 Polregio Dolnośląskie poszukuje 15 chętnych na świadectwo maszynisty - oczywiście posiadaczy licencji. Składajcie CV, wysyłajcie dokumenty na adres jolanta.malik@p-r.com. Rozmowy chcą przeprowadzać jeszcze przed świętami Powodzenia! RE: Świadectwo maszynisty - MarcinKatowice - 28.12.2020 Witam, zwracam się do ludzi przyjętych na świadectwo do IC. Kto z was był już na badaniach, kto ma jakiekolwiek info co do rozpoczęcia kursu. Ja mam być przyjęty do zakładu południowego, pisze że mam być przyjęty no bo właśnie w tym zakładzie puki co zupełna cisza. Zwracam się więc głównie do ludzi z innych zakładów na jakim wy jesteście etapie. Pozdrawiam RE: Świadectwo maszynisty - ponio - 28.12.2020 Zakład Zachodni Wroclaw już po badaniach i kurs zaczyna się podobno 11 stycznia RE: Świadectwo maszynisty - Jakub - 27.01.2021 W Krakowie rozpoczął się 18 stycznia. Świadectwo maszynisty - apollyon00 - 07.03.2021 Hej! Jestem już rok po egzaminach na licencje maszynisty, które pozytywnie zdałem. Szukam pracodawcy, który otworzy nabór na świadectwo maszynisty - macie jakieś informacje przydatne na ten temat? Z góry dzięki za odpowiedzi RE: Świadectwo maszynisty - bonusCTUN - 08.03.2021 PPMT poszukuję kandydatów na świadectwo Świadectwo maszynisty - apollyon00 - 10.03.2021 Dziękuje za informacje - wysłałem zgłoszenie. RE: Świadectwo maszynisty - siwusek198 - 19.03.2021 Witam Jak obecnie wygląda sytuacja na kolei?? Nadal jest zapotrzebowanie na nowych maszynistów czy luka pokoleniowa już się wypełniła?? Świadectwo maszynisty udało wam się załatwić u pracodawcy w miejscu waszego zamieszkania, czy z tym było ciężko i musieliście zmienić miasto w którym mieszkaliście? U jakiego przewoźnika pasażerskiego najlepiej się pracuje - najlepsze warunki pracy? RE: Świadectwo maszynisty - PeKaP - 20.03.2021 Kolego,jeśli masz plan poświęcić dekady życia dla bycia maszynistą,to poświęć godzinkę na forum i wyszukaj te informacje...a nie dość,że one tu są i to świeże to nawet są szczegółowe...powodzenia. Świadectwo maszynisty - marekmaszynista - 06.10.2021 Witam. Mam pytanie do starszych kolegów maszynistów. Co sadzicie na temat zrobienia świadectwa w PLK?? Warto? (zdaje sobie sprawe z tego, ze jest to na drezyny i dodatkowe uprawnienia np., trzeba by robic pozniej u innego pracodawcyna EZT czy lokomotywy...przewoz osob czy towarow...) |