Mecze EURO 2012 - Wersja do druku +- Forum Kolejowe - dla fanów i miłośników kolei (https://www.forumkolejowe.pl) +-- Dział: BOCZNE TORY (https://www.forumkolejowe.pl/forum-97.html) +--- Dział: O WSZYSTKIM I NICZYM (https://www.forumkolejowe.pl/forum-9.html) +--- Wątek: Mecze EURO 2012 (/thread-2335.html) |
- przem710 - 12.06.2012 Wygrana Czechów z Grekami była dla nas korzystna. - Tomasz K. - 12.06.2012 Polska-Rosja 1-3, albo 0-2 w każdym razie nie wróże naszym dobrze.... - Gżągal - 12.06.2012 Jak na razie 1:0 dla Rosjan, szkoda tego spalonego przy golu dla nas oraz gola Zagojewa bodajże, jednak jestem optymistą i jeżeli dobrze zaczniemy drugą połowę to liczę na remis. - Valcyte - 12.06.2012 No i mamy remis co za piękna bramka Kuby I DALEJ !!!! Do Boju Polskoooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Gżągal - 12.06.2012 Heh, moje słowa okazały się prorocze w trakcie przerwy ;-) Teraz wygrać z Czechami i gramy dalej! - mrug - 12.06.2012 Nie jestem zadowolony z wyniku. Remis @$##% !! - Gżągal - 12.06.2012 W przerwie połowie było fatalnie szczególnie w końcu. Remis nie jest zły, weź pod uwagę, że jeżeli dobrze zagramy z Czechami to gramy dalej i nie obchodzi nas wynik meczu Rosja - Grecja - Adams - 12.06.2012 mrug, wiadomo że wygrana byłaby lepsza, a i tak 1:1 to jak dla mnie całkiem niezły wynik. Przynajmniej jesteśmy w grze i sobotni mecz z Czechami będzie jeszcze bardziej emocjonujący. ;-) - ET40 - 12.06.2012 1:1 to nie jest zły wynik w tym przypadku [ Dodano: 2012-06-12, 23:11 ] Do domu wróciłem ok. pół godziny temu, ulice puściutkie - Adams - 12.06.2012 ET40 napisał(a):Do domu wróciłem ok. pół godziny temu, ulice puściutkie W piątek po godz. 18 jak się zaczął mecz Polska - Grecja Kraków wyglądał jak wymarłe miasto. Na ulicach pieszych jak na lekarstwo, a w tramwajach i autobusach MPK jedynie pojedyncze osoby. To był wyjątkowo rzadki widok o tej porze dnia. :-D - Domio - 12.06.2012 I tak Hiszpania najlepsza jest - syrenka - 12.06.2012 Ależ mam niedosyt!!! To był mecz do wygrania (z Grekami zresztą też). Czułam, że Polacy "popełnią" niespodziankę w meczu z Rosją, i uważam, że wynik mógłby być lepszy. Potwierdza się natomiast moje spostrzeżenie, które dotyczy Polaków w praktycznie każdej dyscyplinie sportu: Polacy muszą "gonić" wynik. Jak wygrywają od początku - to spoczywają na laurach (patrz: Grecja). Jak mają nóż na gardle to grają lepiej. - Gżągal - 12.06.2012 Z jednej strony też czuje lekki niedosyt, tak jak pisałem wyżej szkoda nieuznanego gola bodajże w 15 minucie. Z drugiej strony w drugiej połowie praktycznie po każdym przejęciu piłki przez Rosjan bałem się, że niezbyt miło to się skończy. Cóż, teraz trzeba się skoncentrować i naszym południowym sąsiadem sprawić niemiłą niespodziankę, mimo, że oni są aktualnie w lepszej pozycji. - przem710 - 13.06.2012 Zarówno z Gracją jak i z Rosją zabrakło odrobinę szczęścia. Okazuje się że jednak można zagrać dobrą piłkę, jeszcze tylko Czesi do pokonania. To również może być trudny mecz. - pitagoras23 - 13.06.2012 Bardzo mnie cieszy wynik. Polacy w końcu pokazali, że potrafią grać. O ile w meczu z Grecją popełniali błędy, tak tu błędy można wybaczyć, bo Rosjanie też popełniali ich bardzo dużo. Mecz był wyrównany i nie sprawdziły się wizje, że Rosjanie nas rozjadą. |