Egzamin wstępny do IC - Wersja do druku +- Forum Kolejowe - dla fanów i miłośników kolei (https://www.forumkolejowe.pl) +-- Dział: TECHNICZNA STRONA KOLEI (https://www.forumkolejowe.pl/forum-95.html) +--- Dział: NAUKA I PRACA NA KOLEI (https://www.forumkolejowe.pl/forum-19.html) +--- Wątek: Egzamin wstępny do IC (/thread-6119.html) |
RE: Egzamin wstępny do IC - CounterSpace838 - 20.10.2017 Jak w każdej innej firmie? Składasz wypowiedzenie, pracujesz jeszcze 2 tygodnie i jesteś wolny. Problem może być autoryzacja taboru oraz znajomość szlaku ale to już Twoja głowa jak dogadasz się z przyszłym pracodawcą RE: Egzamin wstępny do IC - wszokujestem - 20.10.2017 Bardziej chodzi mi oto , czy musze w IC robić od nowa kurs na swiadectwo? bo to ze autoryzacje i szlaki to wiadomo RE: Egzamin wstępny do IC - CounterSpace838 - 20.10.2017 Świadectwo Ci normalnie zostaje. Jakbyś poszedł na towarowke to przewoźnik musiał by Ci robić rozszerzenie. W twoim przypadku zostaje tylko kwestia autoryzacji i znajomości szlaku. RE: Egzamin wstępny do IC - pershing1899 - 20.10.2017 Tak z ciekawości. Czemu chcesz się przenies? RE: Egzamin wstępny do IC - wszokujestem - 20.10.2017 Jest kilka powodów, ale to moze nie bede na forum o nich mowil, zapraszam na PW RE: Egzamin wstępny do IC - nakama - 20.10.2017 Pewnie marnie płacą RE: Egzamin wstępny do IC - Onitchi - 21.10.2017 (20.10.2017, 19:38)wszokujestem napisał(a): Jest kilka powodów, ale to moze nie bede na forum o nich mowil, zapraszam na PW A mógłbyś szepnąć słówko ale tam w PR mniej więcej na rękę dostajecie i ile dostaje nowy po świadectwie ? RE: Egzamin wstępny do IC - wszokujestem - 06.12.2017 Panowie jeszcze jedno pytanko, czy w IC potrzebuja odpisu mojego swiadectwa z PR? RE: Egzamin wstępny do IC - CounterSpace838 - 06.12.2017 Z tego co nam mówili instruktorzy na licencji to tak, musisz mieć. RE: Egzamin wstępny do IC - wszokujestem - 06.12.2017 No własnie, tak mi sie wydawało ze tak moze byc, tylko problem w tym czy dyrekcja bedzie chciala wydac taki dokument..:/ czy nie powinni robic problemu? RE: Egzamin wstępny do IC - CounterSpace838 - 06.12.2017 Tego nie wiem. RE: Egzamin wstępny do IC - wszokujestem - 06.12.2017 Ma ktoś jeszcze jakieś informacje na ten temat? Np. Czy moze być xero swoadectwa czy dokladnie odpis swiadectwa podpisany przez dyr? RE: Egzamin wstępny do IC - Lokermat - 07.12.2017 Odpisy świadectwa jak i wszelkiego rodzaju świadectwa egzaminów i ukończonych kursów pracodawca musi Ci wydać bez żadnego ale. Jeśli chcesz dokładnych informacji to polecam przejść sie do najbliższego oddziału Inspekcji Pracy tam można dostać darmową poradę w danej sprawie RE: Egzamin wstępny do IC - wszokujestem - 07.12.2017 Dzieki dzieki wlasnie dzisiaj wszedlem na strone utk i tam jest wszystko dokladnie odpisane, ale dziekuje! RE: Egzamin wstępny do IC - wszokujestem - 18.01.2018 Panowie, wiecie może jak wyglądaja egzaminy w IC po przeniesieniu z innej spółki ? ( kolega przenosił się rok temu z tym że on posiadał jeszcze prawo kierowania, miał pisemny + ustny) myślicie ze po licencji + świadectwo może to wyglądac inaczej? |