Nabor na swiadectwo w IC - Wersja do druku +- Forum Kolejowe - dla fanów i miłośników kolei (https://www.forumkolejowe.pl) +-- Dział: TECHNICZNA STRONA KOLEI (https://www.forumkolejowe.pl/forum-95.html) +--- Dział: NAUKA I PRACA NA KOLEI (https://www.forumkolejowe.pl/forum-19.html) +--- Wątek: Nabor na swiadectwo w IC (/thread-7663.html) |
RE: Nabor na swiadectwo w IC - Azt - 20.12.2021 To pisz lub dzwoń, może Cię gdzieś pominęli. RE: Nabor na swiadectwo w IC - Kamilnexia - 22.12.2021 No tak ja wiem. Tylko ze to ludzie sa ktorzy zaczeli swiadectwo w ic i w trakcie kursu uciekaja. Ale tak jak mowisz byle sie zalapac na seiadectwo a potem to juz z gorki RE: Nabor na swiadectwo w IC - SILENCEISGOLDEN - 22.12.2021 Z jakiego powodu uciekają ? RE: Nabor na swiadectwo w IC - Manio - 22.12.2021 Jak można w połowie kursu uciec ??? I co masz po połowie kursu ??? RE: Nabor na swiadectwo w IC - SILENCEISGOLDEN - 22.12.2021 (22.12.2021, 18:01)Kamilnexia napisał(a): No tak ja wiem. Tylko ze to ludzie sa ktorzy zaczeli swiadectwo w ic i w trakcie kursu uciekaja. Ale tak jak mowisz byle sie zalapac na seiadectwo a potem to juz z gorki (22.12.2021, 20:06)Manio napisał(a): Jak można w połowie kursu uciec ??? I co masz po połowie kursu ??? Zapewne po podpisaniu lojalki rozmyślają się. RE: Nabor na swiadectwo w IC - Kamilnexia - 23.12.2021 Po lajalcr odrazu dyla. Odrazu mowie nie jestem jakimś trolem kś czy anty IC tylko pisze to co wiem. A tak z ciekawosci jest gdzies na forum moze wrzucony jakis grafik z IC jak wyglada obojetnie dany mirsiac. Jak wygladaja sluzby przerwy itp RE: Nabor na swiadectwo w IC - kilobos - 05.01.2022 Witam, na jakim etapie rekrutacji obecnie jesteście ? RE: Nabor na swiadectwo w IC - Azt - 05.01.2022 Po testach psychologicznych, czekamy na rozmowę kwalifikacyjną. Po nowym roku miał ktoś dzwonić i umawiać na konkretne terminy. RE: Nabor na swiadectwo w IC - kilobos - 05.01.2022 To pewno świadectwo zacznie się od marca jak dobrze pójdzie RE: Nabor na swiadectwo w IC - Boxx - 05.01.2022 Zaczęli dzwonić, kiedy macie rozmowy? Pewnie potrwają z 2-3 tyg. RE: Nabor na swiadectwo w IC - kilobos - 05.01.2022 Na kiedy masz termin ? RE: Nabor na swiadectwo w IC - Boxx - 07.01.2022 W środę - ktoś wie czy będą pytania techniczne, zadania do zrobienia? Dostałem informację że rozmowa trwa pół godziny, ostatnio maglowali ponad godzinę. RE: Nabor na swiadectwo w IC - Azt - 07.01.2022 Do mnie też dzwonili, mam rozmowę w piątek. Rozmowy mają trwać od środy do piątku. To są jedyne terminy. Tak się dowiedziałem ustalając swój termin. RE: Nabor na swiadectwo w IC - Azt - 07.01.2022 (07.01.2022, 09:53)Boxx napisał(a): W środę - ktoś wie czy będą pytania techniczne, zadania do zrobienia? Dostałem informację że rozmowa trwa pół godziny, ostatnio maglowali ponad godzinę. Wychodzi na to, że będziesz jednym z pierwszych którzy mają rozmowę w tym naborze. Także czekamy na info jak poszło i o co pytali RE: Nabor na swiadectwo w IC - Manio - 07.01.2022 Też mam w środę w południe . |