Mecze EURO 2012 - Wersja do druku +- Forum Kolejowe - dla fanów i miłośników kolei (https://www.forumkolejowe.pl) +-- Dział: BOCZNE TORY (https://www.forumkolejowe.pl/forum-97.html) +--- Dział: O WSZYSTKIM I NICZYM (https://www.forumkolejowe.pl/forum-9.html) +--- Wątek: Mecze EURO 2012 (/thread-2335.html) |
- Mariusz W. - 13.06.2012 Panowie, wszystko idzie w dobrym kierunku. Remis z Rosją, teraz trzeba wygrać z Czechami i potem dojdziemy do finału z Niemcami. - Gżągal - 13.06.2012 pitagoras23 napisał(a):Mecz był wyrównany i nie sprawdziły się wizje, że Rosjanie nas rozjadą Tak, ale swoją drogą odniosłem wrażenie, że Rosjanie też nie grali na maxa, na pewno nie w drugiej połowie. - mikrobart - 13.06.2012 Jak się podobał mecz Niemcy - Holandia? Jestem niepocieszony, od zawsze jestem fanem Oranje... - Mariusz W. - 13.06.2012 rysiogeniusz, Nie doczytałeś dokładnie wiadomości, ;-) - Gżągal - 13.06.2012 Mech Holendrów oglądałem tylko końcówkę, więc trudno mi się wypowiadać jednak wydaje mi się, że nic wielkiego nie zaprezentowali. Głowa do góry, jakieś tam matematyczne szanse jeszcze mają ;-) Mariusz, szczerze myślałem, że jest to po prostu zwykły fotomontaż ;-) Jeżeli tak to sorry, choć szczerze powiedziawszy osoba odpowiedzialna za to powinna zniknąć z redakcji - pitagoras23 - 14.06.2012 W wiadomościach później o 19.30 przepraszali za pomyłkę. - Adams - 14.06.2012 To jak niektóre "jedynie słuszne" media szukają taniej sensacji, przechodzi wszelkie granice dobrego smaku. Sam nie wiem jak to nazwać, propaganda czy może prowokacja. Z resztą sami oceńcie ten tekst - przem710 - 14.06.2012 Tylko nie czytajcie tego chłamu! To nie wolny serwis tylko sterowany polityczne. [ Dodano: 2012-06-14, 08:55 ] To właśnie tego typu serwisy odpowiadają za sianie nienawiści w Polsce, oraz budowanie nastroju wrogości wobec kibiców z Rosji. - Adams - 14.06.2012 Dokładnie Przemek, tego typu pisemka takimi tekstami sieją propagandę. Najgorsze jest to że naiwni czytelnicy takich brukowców w to wierzą i jest tak jak jest. Artykuł znalazłem na "jedynym słusznym forum", o komentarzach tam już nie wspomnę bo jestem podczas śniadania i mogłoby się to dla mnie skończyć czyszczeniem klawiatury ;-D - syrenka - 15.06.2012 Wracając do tematu - jak tam wrażenia po dzisiejszym? Bo moim zdaniem to był ciekawy piłkarsko dzień! Chociaż może życzyłabym sobie innych rozstrzygnięć Za to jutro kolejny biało-czerwony szał! - mikrobart - 16.06.2012 Moim zdaniem najciekawszy mecz EURO - Anglia-Szwecja. Kilka zwrotów akcji o 180 stopni, piękne bramki (Walcoota np.). Oglądałem w Strefie Kibica, w której było wielu Anglików, ja byłem za Szwecją i tak też reagowałem - strasznie fajnie kibicowało się z Anglikami, są strasznie pokojowo nastawieni i potrafią się bawić. Dzisiaj 2:1 dla POLSKI! - pitagoras23 - 16.06.2012 Dziś to musimy wygrać, nie ważne jakim wynikiem. - mikrobart - 16.06.2012 Ale czuję w kościach 2:1. Pierwszą bramkę strzelą Czesi - będziemy gonić. - pitagoras23 - 16.06.2012 Kogo obstawiasz w bramce? Smuda zmieni czy da szansę po raz 3 Tytoniowi? - pepe - 16.06.2012 mikrobart napisał(a):Moim zdaniem najciekawszy mecz EURO - Anglia-Szwecja. Kilka zwrotów akcji o 180 stopni, piękne bramki (Walcoota np.). Bramka Theo była piękna chociaż przypadkowa...za to bramka Welbecka to techniczny majstersztyk :-D A dzisiaj po prostu wygramy nieważne w jakich rozmiarach ;-D |