Mecze EURO 2012 - Wersja do druku +- Forum Kolejowe - dla fanów i miłośników kolei (https://www.forumkolejowe.pl) +-- Dział: BOCZNE TORY (https://www.forumkolejowe.pl/forum-97.html) +--- Dział: O WSZYSTKIM I NICZYM (https://www.forumkolejowe.pl/forum-9.html) +--- Wątek: Mecze EURO 2012 (/thread-2335.html) |
- mikrobart - 16.06.2012 pitagoras23 napisał(a):Kogo obstawiasz w bramce?Tytoń jest na fali, gra świetnie, nie zmieniałbym "zwycięskiego" składu - w bramce powinien się znaleźć właśnie Tytoń. - Gżągal - 16.06.2012 Też stawiam na Tytonia, choć szczerze powiem, że szkoda mi Wojtka Szczęsnego Dzisiaj po raz pierwszy robię sobie lekką zmianę - nastawiam sobie w telewizorze TVP1 na wyciszonym dźwięku a obok słucham relację radiowej jedynki i Pana Zimocha. - mikrobart - 16.06.2012 Ja, zgodnie z tradycją, udaję się do Fan Zone. Poszerzono ją, tym samym zwiększono pojemność o ok. 20 000 kibiców. I tak się nie zmieścimy - magistrat podaje, że we Wrocławiu jest już 120 000 kibiców Polski i ok. 20 000 kibiców Czech. - Gżągal - 16.06.2012 Ja też planowałem iść, jednak telefon kolegi i już wiadomo, że zostanę w domu ;-) Planuje wybrać się na najbliższy mecz Ukraińców do strefy kibica, mimo, że jest ona chyba najmniejsza w Polsce - pitagoras23 - 16.06.2012 Dodatkowe pociągi do Wrocławia wypełnione po brzegi. Do meczu jeszcze mnóstwo czasu, więc Wrocław będzie dziś oblężony. Mnie zastanawia jedno, dlaczego oba mecze są dziś wyjątkowo o tej samej porze?? - Tomasz K. - 16.06.2012 Bo to ostatnie mecze fazy grupowej, pewnie dlatego, żeby nie było "układów" pomiędzy reprezentacjami tj. my zremisujemy ja Wy wygracie itd. mam nadzieję, że wiesz o czym mówię :-D - Mika - 16.06.2012 Cytat:Fan ZoneStrefa kibica brzmi lepiej adminie :-P PL 3:1 CZ - przem710 - 16.06.2012 No to Panowie, KIBICUJMY! - Mariusz W. - 16.06.2012 Jak na razie Polska – Czechosłowacja 0:0. - Gżągal - 16.06.2012 "Błaszczykowski spojrzał na bramkarza czeskiego tak jak żona kiedy spotyka kochankę swojego męża" Komentarz Pana Zimocha przy obronie strzału Kuby przez Piotra Czecha. Polecam wszystkim włączyć program pierwszy Polskiego radia - pitagoras23 - 16.06.2012 Porażka :-( Wstyd!!! Graliśmy, jak przedszkolaki, gorzej niż z Grekami w meczu otwarcia. Nie pozostało nic z ambicji, zacięcia i wspaniałej gry z Rosjanami. Wielkie zaskoczenie ze strony Grecji. Brawa dla nich oraz brawa dla Czechów. - przem710 - 16.06.2012 EURO EURO i po EURO :-| Polacy grali przez pierwsze 15 minut, potem było tylko gorzej. Notoryczne straty piłki, nie istniejąca druga linia, wielki potencjał Lewandowskiego nie wykorzystany. Nie chciałbym być w skórze trenera. Wielkie nadzieje i jeszcze większa porażka, ale duże emocje pozostaną w pamięci! POLSKA! - Gżągal - 16.06.2012 Emocje i przedziurawione opony z których z każdą minutą spadło powietrze jak to Pan Zimoch powiedział. To że my odpadliśmy to pikuś, że sowieci jadą - to sukces Greków - Mika - 16.06.2012 Cytat:PL 3:1 CZAle ze mnie patriota ;] Teraz 20 stron żali i 'wszyscy' się poczują lepiej... - Gżągal - 16.06.2012 Niewątpliwie. |