Wycieczka do Pesy - Wersja do druku +- Forum Kolejowe - dla fanów i miłośników kolei (https://www.forumkolejowe.pl) +-- Dział: KOLEJ HOBBYSTYCZNIE (https://www.forumkolejowe.pl/forum-96.html) +--- Dział: KOLEJOWE WYJAZDY I KÓŁECZKA (https://www.forumkolejowe.pl/forum-14.html) +--- Wątek: Wycieczka do Pesy (/thread-4145.html) |
- Adams - 27.03.2014 rokiczaaa, musiałaś się ujawniać!!! ;-D A tak zupełnie serio, to jestem zainteresowany ile osób przyjedzie do Bydgoszczy TLK "Rozewie". Piszcie ;-) - Adam Kupniewski - 27.03.2014 Ja przyjade :-D - ET40 - 27.03.2014 Adams napisał(a):rokiczaaa, musiałaś się ujawniać!!! ;-DNo to w końcu mężczyzna czy kobieta :? :-) - jarząbek019 - 27.03.2014 Ano właśnie! Wiem że rokiczaaa pisała że będzie z Nami. Jakieś kombinacje? :p - ET40 - 28.03.2014 jarząbek019 napisał(a):Ano właśnie! Wiem że rokiczaaa pisała że będzie z Nami. Jakieś kombinacje? :pNo więc niespodzianką jest inna osoba - nie wiem czy będę, więc nie będę teraz jakoś nachalnie wypytywał, najwyżej dowiem się po fakcie - Adams - 28.03.2014 Ale Was ciekawość zżera, wszystkiego się dowiecie już za dwa tygodnie :-D Czy ktoś oprócz Adama przyjedzie "Rozewiem" ? :-P - mikrobart - 28.03.2014 Prawdopodobnie ja przyjadę Rozewiem. - rokiczaaa - 28.03.2014 Co nie zmienia faktu, że moja obecność również będzie czymś zaskakującym Chociaż w tym przypadku nie może elfolubki zabraknąć --- Mam nadzieję, że jeśli się tym Ustroniem wybiorę to tam sama przez noc nie będę siedzieć :| - kebeka - 29.03.2014 rokiczaaa napisał(a):Mam nadzieję, że jeśli się tym Ustroniem wybiorę to tam sama przez noc nie będę siedzieć :|Roksana w razie czego możesz jechać dzień wcześniej, nocleg który proponowałem ostatnio jest dalej aktualny ;-) - rokiczaaa - 29.03.2014 No dobra, będzie na około, ale obejdzie się bez czekania długo na peronie Tam: TLK Karkonosze: Warszawa Wschodnia - Ostrów Wielkopolski; Regio: Ostrów Wielkopolski - Poznań Główny; TLK Bałtyk: Poznań Główny - Bydgoszcz Główna Powrót: TLK Czartoryski: Bydgoszcz Główna - Warszawa Gdańska - Adams - 29.03.2014 Widzę że się ekipa Bałtyku powiększa, jednak ja mam fanaberie i specjalnie wyróżniona zostanie ekipa "Rozewiaczek" i "Rozewiaków". :-) - rokiczaaa - 29.03.2014 Chyba trzeba jakiś excelik zrobić kto czym przyjedzie - Adams - 29.03.2014 rokiczaaa, każdy niech przyjedzie czym mu pasuje. Ekipa z "Rozewia" będzie specjalnie wynagrodzona za to, że będą pierwszymi którzy do Bydgoszczy dotrą i najdłużej będą oczekiwali na resztę ;-) - rokiczaaa - 29.03.2014 Ja pierwotnie miałam się w Bydgoszczy po 2 pojawić już, ale kiepsko mi się widziało siedzenie na stacji przez noc więc zmieniłam trasę. - Adams - 29.03.2014 Z racji tego że mam kompletną listę uczestników zwiedzania, w poniedziałek wysyłam ją do Pesy żeby mieć to z głowy. Myślę że wszystkie zapisane osoby są zdecydowane na zwiedzanie. Jak ktoś zrezygnuje w trakcie to po prostu grupa będzie mniejsza. Raz jeszcze publikuje osoby - użytkowników forum znajdujące się na liście: GKK (@Adams, @Valcyte, @kebeka) @przem710 @mikrobart @pitagoras23 @Mika @rokiczaaa @Gordon @pepe @Katarzyna @Adam Kupniewski @Leonardo @MK_ŚLĄSK @bigos @jarząbek019 oraz dla ciekawskich ujawniam niespodziankę - osobiście przeze mnie zaproszony dawno nie widziany i nie słyszany współzałożyciel forum @TOMEKKOT, któremu serdecznie dziękuję za przyjęcie zaproszenia ;-) Standardowo, jak ktoś został pominięty to interweniować :-P Pozostałe osoby to nasi facebookowi fani lub osoby towarzyszące nie będące użytkownikami forum. |