![]() |
Plebiscyt "Semafor" - Wersja do druku +- Forum Kolejowe - dla fanów i miłośników kolei (https://www.forumkolejowe.pl) +-- Dział: KOLEJ HOBBYSTYCZNIE (https://www.forumkolejowe.pl/forum-96.html) +--- Dział: LITERATURA, MEDIA I STRONY KOLEJOWE (https://www.forumkolejowe.pl/forum-21.html) +--- Wątek: Plebiscyt "Semafor" (/thread-3057.html) |
- mikrobart - 03.01.2013 Kryniczanin napisał(a):śmieszne pieniądze Kryniczanin napisał(a):W miarę bezproblemowe działanie kolei jako całości Kryniczanin napisał(a):W miarę bezproblemoweCo proszę? Jeśli ma to być poważny plebiscyt to niech nominacje wyglądają poważnie. Teraz wygląda to tak, jakby pisało to średnio rozgarnięte dziecko. Nie uraźcie się, ale zagłosować na tak przygotowane nominacje nie mam zamiaru. - Adams - 03.01.2013 Z całym szacunkiem dla autorów, ale ja się wczytałem w pierwszy post i nie rozumiem o co w tym wszystkim chodzi. Mogłaby powstać wersja dla mniej rozgarniętych, takich jak ja? :lol: - endrju - 03.01.2013 Cytat:Nominacja troszkę przedwczesna, ale nie mogliśmy się powstrzymać nowa taryfa PKP IC ważna od dzisiaj. Z jakiego powodu? Za całokształtPlebiscyt jest za poprzedni rok, więc jakim cudem znalazła się wśród niego oferta IC wprowadzona... 1 stycznia 2013 roku? ;-D - mikrobart - 03.01.2013 Ponadto nie za bardzo rozumiem ankietę, jedno wielkie niedopracowanie. - mikrobart - 03.01.2013 Kryniczanin napisał(a):Średnio rozgarnięte dziecko ma często więcej w głowie niż MikolNie mierz wszystkich swoją miarę. Uważam, że użytkownicy ForumKolejowe.pl reprezentują bardzo wysoki poziom wypowiedzi. Wyraziłem swoją opinię, jednak i tak życzę powodzenia i dużej ilości głosów. - przem710 - 03.01.2013 Ja myślę że ta wasza dyskusja zaniża Wam poziom, naprawdę to czytają setki ludzi a wy zachowujecie się jak dwaj najważniejsi Admini świata :-P Powstrzymajcie się obaj od zbędnych komentarzy TAK MÓWIĘ JA MIKOL - DamianT - 04.01.2013 przem710, zgadzam się. Normalnie jak jacyś wrogowie ![]() ![]() ![]() - mikrobart - 04.01.2013 DamianT, przem710 - czy wyście poszaleli? My się z K-Ś bardzo lubimy, myślę jednak, że konstruktywna krytyka nikogo nie powinna razić ;-) - Gordon - 05.01.2013 Cytat:- Składy TLK zestawione z wagonów klasy najwyższej a na pociągach kwalifikowanych wagony z demobilu. TLK Łodzianin, Norwid, Artus, Neptun, Kaszub, Brzechwa..., Dla mnie to plus a nie minus, bo jeżdżę TLK i dla milionów innych userów TLK pewnie też. - Adams - 08.01.2013 Kryniczanin napisał(a):Cytat:Z całym szacunkiem dla autorów, ale ja się wczytałem w pierwszy post i nie rozumiem o co w tym wszystkim chodzi. Mogłaby powstać wersja dla mniej rozgarniętych, takich jak ja? No to tak jak napisałem wcześniej widocznie jestem mało rozgarnięty w teorii. Ja od czasu do czasu podróżuję pociągami i obserwuję to i owo na żywo (zamiast korzystać jedynie z informacji które są zamieszczane w internecie), i są to podróże na nieco dłuższych relacjach niż np. Konin - Poznań i nazad ;-D Kryniczanin napisał(a):Kto się czubi ten się lubi Bartku Ot i to. Do tego dołożę, że nawet osoby mające skrajnie odmienne poglądy na niemal każde kolejowe zagadnienia, mogą konstruktywnie podyskutować nie skacząc sobie na wzajem do oczu (Kryniczanin zapewne wie co mam na myśli) :-) |