Strój karnawałowy - Wersja do druku +- Forum Kolejowe - dla fanów i miłośników kolei (https://www.forumkolejowe.pl) +-- Dział: BOCZNE TORY (https://www.forumkolejowe.pl/forum-97.html) +--- Dział: O WSZYSTKIM I NICZYM (https://www.forumkolejowe.pl/forum-9.html) +--- Wątek: Strój karnawałowy (/thread-3151.html) Strony:
1
2
|
Strój karnawałowy - kebeka - 05.02.2013 Witam wszystkich forumowiczów. Niektórzy pewnie wiedzą że jest teraz okres karnawału itd... Związku z czym mam prośbę do was o pomoc w dobraniu stroju na bal przebierańców(nie do szkoły żeby ktoś nie pomyślał że w podstawówce jestem :-P ). Najlepiej jak by strój był oryginalny, z możliwością zrobienia go samemu i czym taniej tym lepiej ;-D Z góry wielkie dzięki :-D - mikrobart - 05.02.2013 Chyba naturalne, że za kolejarza z wąsem! - kebeka - 05.02.2013 Myślałem nad tym ale skąd ja wezmę mundur kolejarza,maszynisty :-( - MichałŁ - 05.02.2013 Jak masz dziewczynę to ja przebierz za akumulator a siebie za prostownik. - Valcyte - 05.02.2013 kebeka, jeśli chcesz być oryginalny to ja Ci dam radę, idź na ten bal w przebraniu Adama czyli po prostu bez ubrania Plus jest taki że mało kasy wydasz ( o zł ) a do tego no możesz być pewien że zostaniesz gwiazdą wieczoru - rustsaltz - 05.02.2013 Obawiam się, że stróże prawa mogą mieć pewne obiekcje do takiego stroju . Ja proponuję przebrać się za menela. - mikrobart - 05.02.2013 Valcyte napisał(a):w przebraniu AdamaNaszego Adamsa? :-D - Valcyte - 05.02.2013 Bartku, ja nie wiem czy Adams chodzi nago mi chodziło o Adama z raju a co do Adamsa nie wiem zapytam hahahaha - kebeka - 05.02.2013 Valcyte strój faktycznie tani oryginalny ale nie będę ryzykował mandatem tak jak napisał rustsaltz :-D - Tomasz K. - 05.02.2013 kebeka, Ja Ci mogę na jeden dzień pożyczyć marynarkę z PR :-D - flanker - 05.02.2013 kebeka bądź hardkorem i przebierz się za lokomotywę albo za EN57 :-D Karton, nożyczki, farby, trochę wyobraźni i masz najbardziej oryginalne przebranie ze wszystkich ludzi ;-D - przem710 - 05.02.2013 Ubierz garnitur i zjedz snickersa, będziesz jak polityk ;-D Na poważenie, to najlepszą opcją będzie konduktor, o ile masz taką możliwość. - Adams - 05.02.2013 mikrobart napisał(a):Valcyte napisał(a):w przebraniu AdamaNaszego Adamsa? :-D Łobuzy niedobre, ładnie mnie tak po kątach obgadywać? ;-D W sumie można by było Kubę przebrać za mnie, ale do tego będzie potrzebne kilka poduszek i piłka lekarska. ;-D - kebeka - 06.02.2013 Niestety przebrania związane z koleją odpadają, nie mam skąd rzeczy wziąć :-( Dzięki MK_ŚLĄSK ale nie miał bym czasu żeby po nią podjechać bo impreza w sobotę a codziennie praca do wieczora. Najwyżej uruchomie plan B i zostanę zrobię coś z kartonów tak jak pisze flanker :-D - Mika - 09.02.2013 Jak mundury odpadają, to... Idź do lumpeksu (tanio) i kup białe spodnie (ja w Mysłowicach w Centrum dostałem 'umundurowanie' malarza nawet z szelkami za grosze). Druga, trudniejsza sprawa... Ktoś musi umieć szyć. Biała koszulka z egzaminu gimnazjalnego i prześcieradło. Z tego drugiego trzeba doszyć długie (bardzo) rękawy :-) Trochę inwencji w wymalowaniu pyska i zdjęcia z imprezki cudowne :-) Pacjent psychiatryczny. Tylko nie daj się związać rękawami :-P |