Wesołych Świąt - Wersja do druku +- Forum Kolejowe - dla fanów i miłośników kolei (https://www.forumkolejowe.pl) +-- Dział: BOCZNE TORY (https://www.forumkolejowe.pl/forum-97.html) +--- Dział: O WSZYSTKIM I NICZYM (https://www.forumkolejowe.pl/forum-9.html) +--- Wątek: Wesołych Świąt (/thread-527.html) |
Wesołych Świąt - Tp4 - 23.12.2010 - Obleśny Szczur - 24.12.2010 Mikrobart w imieniu ca³ej ekipy rozes³a³ Wam ¿yczenia przez maila, a ja tutaj z³o¿ê od siebie: Chcia³bym ¿yczyæ wszystkim U¿ytkownikom forum, ale te¿ wszystkim MK, pracownikom kolei oraz ka¿demu, który ma co¶ z ni± wspólnego, weso³ych, rodzinnych i ciep³ych ¦wi±t Bo¿ego Narodzenia, du¿o u¶miechu na co dzieñ, jak najmniej zmartwieñ, zdrowia i nadziei na lepsze jutro. ¯yczê Nam wszystkim lepszej kolei, szybszych poci±gów trzymaj±cych siê rozk³adu, ¿yczliwej obs³ugi oraz wielu niezapomnianych kolejowych przygód i podró¿y. Pozdrawiam wszystkich kolejowo Jakub Rakus - Adams - 23.12.2011 Pada śnieg, idą święta, o życzeniach niech każdy pamięta. Ja pamiętam i dlatego, życzę Wam wszystkiego najlepszego. Radosnych świąt Bożego Narodzenia, wszystkim userom Forumkolejowe.pl życzy Adams from Kraków ;-) - DamianT - 23.12.2011 Obleśny Szczur napisał(a):Mikrobart w imieniu całej ekipy rozesłał Wam życzenia przez maila Nie ma - pitagoras23 - 23.12.2011 Również dołączam się do życzeń świąteczno - noworocznych. Dla kolegów i koleżanek z grona użytkowników oraz dla przyjaciół z kolejowego kanału YouTube wszystkiego, co najlepsze życzy Łukasz ;-) - Obleśny Szczur - 23.12.2011 DamianT napisał(a):Nie maDamian, patrz na daty postów. Tegoroczne ¿yczenia bêd± jutro :-P - DamianT - 23.12.2011 Głupi ja Spokojnych i rodzinnych przede wszystkim! - Gżągal - 23.12.2011 Cóż, Wesołych Świąt! ;-) - ET40 - 23.12.2011 Dołączam się - wesołych świąt. - Tomasz K. - 23.12.2011 Ja też nie dostałem życzeń na maila. Mimo to całej administracji wszystkim użytkownikom zdrowych i wesołych od Tomka - Voycek - 23.12.2011 Wszystkim forumowiczom, MK, pracownikom wszystkich kolejowych spółek i zakładów życzę spokojnych, białych, zdrowych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. - mikrobart - 24.12.2011 W imieniu administracji ForumKolejowe.pl pragnę życzyć wszystkim naszym użytkownikom zdrowych i pogodnych świąt, pełnych radości z szybkich, punktualnych pociągów, właściwej obsługi kasowej, czystych dworców i wszystkiego, czego zapragnie sobie prawdziwy miłośnik kolei. W Nowym Roku życzę Państwu spełnienia osobistego w związku z wyznawanym przez nas, jedynym słusznym, hobby ;-) Administracja ForumKolejowe.pl - Ostrowianin - 24.12.2011 Ja również chcę wam życzyć drodzy forumowicze zdrowych i spokojnych świąt w gronie rodzinnym, samych sukcesów, zdrowia bo ono jest najważniejsze, wiele ciekawych kolejowych wypraw i jak najmniejszą ilość spotkać z SOK : ;-D Pozdrawiam Kuba (ZKubaZPucusZ) - Tomasz Smukała - 24.12.2011 Wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia Koledzy! - przem710 - 24.12.2011 Ja również życzę wszystkim wesołych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia. Udanych kolejowych wypadów, bardzo dobrych kadrów, świetnych filmów oraz zawsze kolejowego S2. |