10.03.2012, 18:46
Cześć! Jestem Ania, studiuję i mieszkam w Gdańsku, hobbystycznie zajmuję się też pisaniem do studenckiej gazety. Postanowiłam napisać reportaż o miłośnikach kolei- ludziach, którzy koleją żyją i których jest to prawdziwa pasja. Żeby zebrać dane potrzebuję jednak waszej pomocy! Chciałabym porozmawiać z kilkorgiem z Was, dowiedzieć się paru rzeczy. Pociągi lubię, mój partner kocha je całym sercem, dlatego sporo "łapię" od niego, chciałabym jednak porozmawiac z wieloma ludzmi, zeby napisac naprawde solidny reporaz.
Jesli ktos bylby w stanie mi pomoc, prosze o kontakt. Interesuje mnie to jak zaczela sie Wasza pasja, jak ja rozwijacie itd Oczywiscie moge poszperac na forum i wygrzebac rozne interesujace mnie informacje, ale to moze tylko wzbogacic prace- to cos innego niz rozmowa, nawet internetowa, 'w cztery oczy'
Pozdrawiam serdecznie!
Jesli ktos bylby w stanie mi pomoc, prosze o kontakt. Interesuje mnie to jak zaczela sie Wasza pasja, jak ja rozwijacie itd Oczywiscie moge poszperac na forum i wygrzebac rozne interesujace mnie informacje, ale to moze tylko wzbogacic prace- to cos innego niz rozmowa, nawet internetowa, 'w cztery oczy'
Pozdrawiam serdecznie!