Liczba postów: 6 881
Liczba wątków: 156
Reputacja:
26
Przez Zabrzeg Czarnolesie to raczej niewiele idzie, więcej po głównych (z pominięciem stacji). A ruch towarowy to jest loteria.
Po pierwsze, wolę pić wódkę niż pisać wiersze.
PL-KSL
Liczba postów: 259
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Byłem tam wczoraj, o 13:10 jak się za "Pragą" wszystko ruszyło to w ciągu godziny przeleciało 10 składów, dodatkowo przez Czarnolesie jeździło więcej niż zwykle, część złapałem jak stałem przy Bronowie, ale kilka jednak musiałem odpuścić. Generalnie zauważyłem, że najwięcej tego jeździ zaraz po osobówkach i EIC, ale i tak jeszcze się nie zdarzyło, żeby trzeba było czekać na cokolwiek dłużej niż godzinę (ewentualnie mam takie szczęście).
Bajka o czasie.
Liczba postów: 860
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Dzisiaj wybieram się na tą linie, tylko w okolicach Oświęcimia i Brzeszczy. Zobaczymy jak w niedzielę jest tam z ruchem.
Liczba postów: 259
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
W niedziele może być już kiepsko, na więcej niż jeden towar na godzinę bym nie liczył, zresztą jak w zeszłym roku jak byłem w Dankowicach to dyżurny mówił, że największy ruch jest w tygodniu. Dodatkowo problemem jest ta nieszczęsna dwudziestka po obu torach od Jawiszowic Jaźnika (mniej więcej) do Czechowic-Dziedzic, co też wpływa na wielkość ruchu.
Bajka o czasie.
Liczba postów: 860
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Tak też było niestety, nie byłem długo bo plany mi się zmieniły i nic nie złapałem.