Liczba postów: 1 430
Liczba wątków: 62
Reputacja:
3
Tiaaa... Robiłem szybko i nie dość, że machnąłem się w ksywce Przemka, to jeszcze włączyłem swoje alter ego :-). Nie wiem o co chodzi, ale ja widzę jak się rozkładają oddane głosy. Czy osoby, które już głosowały też tak mają?
W każdym razie - ja oddałem głos na klimatycznego Rumuna Euronaftu, choć muszę przyznać, że wybór w tym miesiącu był bardzo trudny.
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
(06.12.2016, 10:11)Afrika_Bambaata napisał(a): Nie wiem o co chodzi, ale ja widzę jak się rozkładają oddane głosy. Czy osoby, które już głosowały też tak mają?
Tak, u mnie to samo
PKP cudze kupuje swoje złomuje
Liczba postów: 101
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Ponoć w tym skrypcie nie da się tego obejść, i zawsze będzie widoczne ilość głosów po oddaniu swojego.
Co prawda nie są to wybory polityczne, ale jest teraz lekka możliwość mataczenia i podpowiadania innym jak się rozkładają głosy.
Reputacja:
0
Osoby programistyczne, musiały by poszukać, bo wydaje mi się, że jest skrypt do 4images, i bezpośrednio na galerii by się to odbywało.
Patrz np.: OGK, tamtejsza galeria również stoi na tym samym CSS 4images co nasza, i jest głosowanie.
Liczba postów: 5 941
Liczba wątków: 146
Reputacja:
5
Szkoda, że tak jest. Kolejny minus nowej wersji forum.
Liczba postów: 6 035
Liczba wątków: 247
Reputacja:
4
To już lekka przesada, proponuje przenieść kolejna ankietę gdzieś indziej. Tak być nie może.
Reputacja:
0
Gdzieś na czymś zewnętrznym hostingu, przyczyni sie do spadku głosujących: raz trzeba się dowiedzieć o tym, dwa znowu gdzieś rejestracje/logowania. To juz lepiej zrobić mniej anonimowe głosowanie i po prostu wstawić kolaż na galerii z propozycjami i w komentarzu zalogowani userzy będą wpisywać numerek swojego wyboru.
PS O wycofywaniu głosów teraz doczytałem, to już wgl niezłe KINO...
Liczba postów: 860
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Kolej Piaskowa dla mnie jest zawsze na pierwszym miejscu ;-D zdjęcie numer 6